Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (7.35 secunde)
Am aflat din surse publice ca presedintele stia ca anumiti politicieni vorbeau la telefon despre politica, asta nu inseamna ca mi-a spus personal", a sustinut Claudiu Saftoiu.
Am aflat din surse publice ca presedintele stia ca anumiti politicieni vorbeau la telefon despre politica, asta nu inseamna ca mi-a spus personal'.
Documente primite prin proces verbal de la fostul subprefect nu am avut, iar majoritatea angajatilor din Prefectura aveau numarul meu personal de telefon.
Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane si Pregatire al IJJ Olt, la numerele de telefon 0249.437.901, 0249.437.904 ori pe paginile de internet www.jandarmeriaromana.ro sau www.jandarmeriaolt.ro.
Relatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul I. P. J. Constanta, la numarul de telefon 0241/611364, interioare 20113 sau 20115. (L. R. )
"Trebuia sa-mi dati un telefon si-mi dadeam demisia", i-a mai reprosat Voineagu lui Liviu Brailoiu. In ceea ce-l priveste, Bogdan Dima a tinut sa precizeze, din start, ca vrea sa schimbe sediul institutiei pentru ca este impropriu pentru el.
Solana discutase la telefon cu Voronin in 11 aprilie, cand a fost adusa in discutie pentru prima oara misiunea europeana de investigare a evenimentelor de la Chisinau.
In acest caz, numai seful delegatiei are permisiunea sa vorbeasca la telefon si doar zece minute in roaming pe zi.
Nici la telefon nu are cine sa raspunda", si-a spus of-ul seful de la Protectia Consumatorilor. La Agentia de Plati si Inteventii in Agricultura (APIA), directorul Aurel Susman (foto) sustine ca, la capitolul buget, institutia "sta bine".
4.202 euro pe luna pentru cheltuieli de secretariat (intretinerea biroului parlamentar, telefon, cheltuieli postale etc.). Vin apoi pensiile "cu totul speciale" ale celor 129 de inalti functionari ai Uniunii (comisari, juristi ...).
Pentru remedierea eventualelor probleme la sistemul de alimentare cu apa, RAJA poate fi sesizata la numarul de telefon: 0241. 66.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact:
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Nu mai puteam sa dau nici un telefon, pe motiv ca nu achitasem factura. Dar factura fusese achitata, in ultima clipa, ieri, dar nu le ajunsese ordinul de plata.
000 lei, cat reprezinta salariile restante pe doua luni, dar asta inseamna sa nu mai platesc facturile din luna iunie", a explicat Iordache, care si-a redus numarul de tigari fumate pe zi, numarul de minute la telefon si cota la benzina.
Fostul director al DT Dolj, Adrian Lusca, nu a raspuns la telefon, in ciuda insistentelor. Luati-i de-i cercetati Aspectele semnalate de GdS aduc in discutie doua mari probleme pe care autoritatile statului ar trebui sa le investigheze.
"L-am rugat pe ministrul Blaga sa intervina pentru a putea accesa fondurile, mi-a dat telefon acum doua zile si mi-a spus ca zona metropolitana Constanta s-a prezentat cel mai bine si trebuie sa aprobam proiectele in Consiliu Local, dupa care vom primi si banii", a spus Mazare.
Am dat telefon la Transgaz Medias si mi-au spus ca nu s-au intalnit cu dumneavoastra. Am vorbit cu mai multi directori de la Transgaz si mi-au spus ca nici unul dintre ei nu s-a intalnit cu dumneavoastra", a declarat Paloiu, adresandu-i-se de la microfon lui Prioteasa.
Se aseamana cu un telefon mobil. Tot ce se discuta prin statii este inregistrat", a mai completat subinspectorul Ghita. Tot purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta ne-a mai spus ca in dupa-amiaza zilei de ieri, 3 august a.
"Domnii de la ANI, slugile politice ale lui Basescu, s-au grabit sa dea un comunicat de presa prin care sa declare sus si tare incompatibilitatera mea, fara ca inspectorul de integritate, sau directorul de la ANI, sau oricine, femeia de serviciu de la ANI, sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare:
google-analytics.com